Vores produktion

Vi producerer alt vores tøj i det indre Mongoliet og har en god relation med vores leverandører, som vi har samarbejdet med i over 10 år.

For at sikre gode arbejdsvilkår og dyrehold besøger vores produktionsteam regelmæssigt vores leverandører.

OEKO-TEX certifikat

Alt det garn, vi arbejder med er OEKO-TEX certificeret. Dette indebærer, at vores produkter overholder standarden inden for de sikkerhedsnormer, der er gældende for tekstil- og beklædningsindustrien, samt overholder høje humanøkologiske krav. Det er noget, vi er utroligt stolte af.

Vi synes, at det er vigtigt, at du som kunde kan føle dig sikker, når du handler hos os og bruger vores produkter.

Vores kashmir

Vores kashmiruld kommer fra geder, som lever i det indre Mongoliet. Gederne går frit på græs og passes af de lokale hyrder. De befinder sig på hyrdernes gårde, når græsset er i gang med at gro, og når kashmirulden klippes før den varme sommersæson.

Trimning

Gederne trimmes eller klippes direkte hos leverandørerne, eftersom dette går hurtigere og mindsker dyrenes stressniveau.

Ulden sendes derefter til vask og rengøres for det snavs, der har sat sig fast i løbet af vinteren.

Indfarvning & Spinderi

Fra den rene uld udskilles nu de lange fibre fra de korte. Vi har valgt kun at anvende de lange fibre, da de er flottere og holder en højere kvalitet.

Ulden farves i næste trin til den ønskede farve i store farvebade. De lysere nuancer kræver mindre farve, da faveskalaen ligger nærmere den ufarvede uld. Disse farver kan opleves som smukkere end f.eks. sorte eller mørkere toner, der kræver mere indfarvning.

Derefter spindes ulden til garn, der snurres på store garnruller.

Strikning

Nu strikkes det farvede garn på strikkemaskiner, hvor hver del strikkes for sig, f.eks. et forstykke, bagstykke og to ærmer.

Disse dele kædes derefter sammen. Denne del i produktionen er et omhyggeligt arbejde, som kræver erfaring og tid, eftersom hver maske skal sammenkædes.

Vask & Emballage

Tøjet vaskes, dampes og kontrolleres, inden der isættes mærker med bl.a. størrelsesangivelse og vaskeanvisninger.

Derefter vejes tøjet og pakkes ned i opbevaringsposer og kasser, hvorefter vi modtager varerne.

 

SE FLERE BILLEDER FRA VORES PRODUKTION