Herre

START  Herre

Herretøj i 100% kashmir

Vores mål er at tilbyde kashmirtøj til mænd, der bygger på et skandinavisk design. I vores herrekollektion finder du både trøjer, cardigans og bukser. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, striktyper og farver, og vi håber derfor, at du finder netop det tøj, du søger.

Trøjer og cardigans

Vi forhandler både trøjer og cardigans i kashmir, når det kommer til vores herrekollektion, og du kan vælge mellem flere forskellige designs. Hvorfor ikke gå efter en lysegrå trøje med en kort lynlås ved kraven eller en mørkeblå cardigan med pæne knapper? Vi håber, at vores modeller passer perfekt til dig og din garderobe.

Bukser

Vores herrekollektion omfatter både lange bukser og shorts i kashmir. Kombinér et par bukser med en cardigan, så du får et sæt i 100% A-kashmir, der kan bæres året rundt.

Herretøj, der holder hele livet

Vi er stolte af vores herretøj, og det er tøj for livet. Vores kashmirtøj er produceret med den højeste kvalitet, hvorfor materialet ikke kun er holdbart, men også et åndbart materiale, der giver dig fordele året rundt. Læs vores guide til, hvordan du plejer dit kashmirtøj.

Filtrer Indlæser...
Størrlese:  
Farve:  
Pris: