Hjem

START  Hjem

Indretning af hjemmet i kashmir

Det er svært at få nok af kashmir, når du først har testet det. Med vores produkter til hjemmet kan du dekorere dit hjem med kashmir.

Kashmirtæpper

Kravl op i sofaen og pak dig ind i et tæppe i 100% kashmir. Det bliver svært at finde et blødere tæppe. Vi sørger for, at vores tæpper ikke kun er behagelige, men også bliver flotte og funktionelle indretningsdetaljer. Derfor er vores tæpper smukt strikkede og produceret i farver, der højner stemningen i ethvert rum.

Pudebetræk og plaider

Udover tæpper har vi også pudebetræk og plaider i blød kashmir. Giv sofaen eller sengen en opdatering med et pudebetræk i vores populære sildebensmønster, der aldrig går af mode.

Badekåbe og hjemmesko

Sørg for, at weekenden altid er så hyggelig og afslappende, som den bør være. Med vores badekåbe i kashmir behøver det ikke være svært at forlade sengen. Dette er tøj for livet, som vi siger. Kombinér et par bløde hjemmesko med din badekåbe, og weekendlooket er på plads. Vores hjemmesko har en blød, men stabil ruskindssål. De sidder godt over fodryggen, så du kan have dem på hele weekenden uden problemer.