Dame

START  Dame

Dametøj i 100% kashmir

Kashmirtøj fra Davida står for kvalitet og skandinavisk mode. Vi er stolte over at kunne sige, at kashmirtøj fra os er tøj, der holder livet ud. Vi lægger stor kærlighed i vores kashmirkollektion. Vi udvælger de forskellige dele med stor omhu, og vi planlægger, designer og producerer tøjet, så det holder livet ud.

Kashmirtøj til alle anledninger
Vores tøj er designet på en måde, så det kan bæres uanset årstid og anledning. Alt vores tøj består af 100% A-kashmir. Dette indebærer, at kashmirtøjet tilpasser sig din kropsvarme. Det varmer dig om vinteren, og om sommeren bliver det luftigt og tillader din krop at ånde.

Kashmirtrøjer
En stilfuld kashmirtrøje går aldrig af mode. Vores sortiment omfatter modeller i forskellige striktyper, halsudskæringer og farver.

Ponchoer i kashmir
En poncho er en unik og flot beklædningsgenstand, der ofte er en favorit hos vores kunder. Hos os finder du både åbne og lukkede modeller i kashmir.

Underdele i kashmir
Vi har både bukser og nederdele i kashmir. Vores bløde kashmirbukser er velegnede til de hyggelige aftener derhjemme. Det er den type underdele, der kan redde ethvert outfit.

Kjoler i kashmir
Vi har designs i forskellig strik, længde og pasform, og derfor er det fuldt ud muligt at finde en kashmirkjole, der passer perfekt til dig.

Cardigans i kashmir
Der er altid plads til en kashmircardigan i garderoben, da den kan bruges til ethvert outfit. Med vores sortiment af kashmircardigans kan du finde en eller flere, der passer til både din stil og resten af din garderobe.

Dametøj i kashmir
Vi ønsker, at du som kvinde altid kan finde nye friske kashmirvarer hos os. Derfor arbejder vi løbende på at skabe nye kollektioner. Tjek nyhederne, så du kan gennemse sortimentet.

Filtrer Indlæser...
Størrlese:  
Farve:  
Pris: